Mára Magyarországon is egyre több vállalat ismeri fel azt, hogy az Információs-technológiai rendszerének komplexitása olyan mértéket ölt, amely elengedhetetlenné teszi IT szolgáltatásmenedzsment alkalmazását. A felismerés első lépcsőfoka volt, hogy saját informatikusok nem képesek a komplex feladat ellátására.

Az IT menedzsment egyre inkább hangsúlyossá válik, amikor egyes vállalkozások hatékony IT rendszerműködtetéséről esik szó. Az IT menedzsment nem csak egyszerűen egy önálló eszköz egy szervezetet illetően, hanem az üzleti célokat támogató, értékteremtő tevékenység. Áthatja az egész üzletet, ezért mind fontosabb területe egy szervezetnek.

A Sigma Informatika Kft. sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekre építve hivatásának érzi, hogy Partnerei számára olyan szakmai és támogatási hátteret biztosítson, melyre a mindennapi munka és a felmerülő speciális igények során szüksége lehet.

Célunk olyan hosszú távú együttműködés kialakítása, amely során esetlegesen részt vállalnunk Partnerünk teljes informatikai rendszerének kialakításában, avagy a már kialakított rendszer működtetésében, karbantartásában, tovább fejlesztésében.

A kialakított rendszer üzemeltetésekor a feladatokat és költségeket Partnerünk igényeinek megfelelően alakítjuk ki, így hatékony és kedvező költségekkel működő informatikai infrastruktúrát hozhatunk létre. Legfőbb célunk, hogy az igényeket szem előtt tartva a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

Rendszertámogatásunk alapvető célja a telepített rendszer hatékony működésének biztosítása, melyre igény szerint rendelkezésre állási szerződést biztosítunk. Ezen rendszer támogatását a Sigma Informatika Kft. átfogó módon kezeli, igény esetén további egyedi, értéknövelt szolgáltatásokkal bővíthető.